2015-12-08 23:43:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A látszat ma csal!

Napi horoszkóp december 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Uralkodó bolygója még mindig szemben áll az Uránusszal. Lehet, hogy az elképzeléseit mégsem kell feladnia. A csodákban nem kellene hinnie, de valami mégis azt súgja, hogy ügyei jó irányba haladnak...

Bika: IV. 20. - V. 20.
Uralkodó bolygója kedvező kapcsolatban áll a Neptunusszal. Ma mindent pozitívan lát, ami a munkájával kapcsolatos. Pontosan tudja, hogy mit végzett el eddig, mi vár még önre, és mi az, amin még javítania kellene.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Uralkodó bolygója, a Merkúr, a Nyilas jegyének végén jár. Számtalan gondja-baja ellenére nagyon jó hangulatban indul a napja, gyorsan halad majd a munkájával. Kiváló alkalom ez arra, hogy tudatosítsa magában: még a legkomolyabb feladatok is elvégezhetők, ha az embernek jó a kedve.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Új ismerősének imponálna, ha moziba, színházba, vagy egy igazán szép kiállításra mennének. Kitűnő alkalom ez arra, hogy megcsillanthassa műveltségét, de hagyja érvényesülni a partnerét is.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap a Merkúr és a Szaturnusz közé szorult, és a Neptunusszal is kedvezőtlen fényszögben áll. Jó lenne, ha alaposan átvizsgáltatná az autóját, és legyen nagyon óvatos, főleg akkor, ha az utak csúszósak!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr már a Nyilas jegyének végén áll. Valaki régóta figyeli önt a munkahelyén. Nem a munkájára, sokkal inkább a személyére kíváncsi. Ha kedve van egy kis flörthöz, akkor ne fogja vissza magát!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az élet felkínál egy óriási kihívást, de ha úgy érzi, nem tudja teljesíteni, most még mondhat nemet. A barátai mindig szívesen látják, és szeretik annyira, hogy kifejezésre juttassák az őszinte véleményüket.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Lassan el kell határoznia, hogy marad-e a jól bevált rutin mellett, vagy egy teljesen új dologba kezd. Nem könnyű a döntés, mert ha vált, akkor azonnal lépnie kell, és ezzel elveszítheti a kiváltságait is.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter még jó kapcsolatban van a Plutoval. Ha lakóhelyet kíván változtatni, akkor ezt most megteheti. Ha marad, de nem szereti az otthonát, kezdje el áttervezni, – mire eljön a felújítások időszaka, a szükséges pénz is meglesz hozzá.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Vigyázat, ma a látszat csal! Bármilyen változás történik, pillantson a dolgok mögé, – meglepő tényekkel kell majd szembenéznie!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma ön is a saját bőrén érezheti, hogy megkezdődött az év végi hajtás. Vizsgálja át ennek az évnek az iratanyagait, különös tekintettel a szerződésekre, mert lehet, hogy hivatali ellenőrzést fog kapni.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz kedvezően kapcsolódik a Vénuszhoz. Amit korábban elvesztett, azt visszakaphatja, sőt, voltaképpen nyereséggel zárhatja a napot. Ettől függetlenül folytassa a munkát, használja ki, ha lendületben érzi magát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: